woensdag 16 november 2011

Nu ook een uitgebreide bordspel collectie

Leuk voor sinterklaas of onder de kerstboom
Het assortiment van GIGAspeelgoed is verder uitgebreid met een grote bordspel collectie. Ale bekende spellen zoals Scrabble, Monopoly, Risk en talloze andere bordspellen zijn nu verkrijgbaar.


Geschiedenis van het bordspel
Vroeger vond men het gezellig om bij elkaar te zijn. In de vorm van praten, eten, etc. tegenwoordig in de vorm van een bordspel. Het bordspel komt daar vandaan. Men ging spellen bedenken om zich te vermaken. Een soort van tijdverdrijf. Het bordspel die u vandaag de dag nog vind zijn veelal gebaseerd op het soort bordspel die ze toen der tijd bedachten. Het aller oudste bordspel dat men kent is 'Senet' een bordspel dat 3500 jaar vChr. gespeeld werdt in Egypte. In Indie kennen ze bijvoorbeeld de oudste variant van het bordspel schaken namelijk 'Ctauranga' en dit werdt al 500 jaar vChr. gespeeld. Elk bordspel kent zijn geschiedenis.


Op elk gezellig moment een bordspel
Wanneer u gezellig met uw gezin iets leuks wilt doen dan pakt u er een bordspel bij. Elk bordspel zorgt voor urenspeelplezier en urenlang samen zijn. U kunt kiezen voor een strategisch bordspel of voor een minder strategisch bordspel. In beide gevallen zult u zich geen minuut vervelen met het bordspel dat u aan het spelen bent. Maar bij elk bordspel heeft u bepaalde factoren nodig. Bij elk bordspel heeft u te maken met toeval, strategie en diplomatie. Dat maakt een bordspel nou zo leuk.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten