woensdag 11 mei 2011

Nieuw: AXI speelhuisjes

Nieuw in het assortiment van GIGAspeelgoed: AXI speelhuisje
Lekker buitenspelen, wie wil dat niet. Met de AXI speelhuisjes zijn de speelmogelijkheden eindeloos en willen kinderen niet meer binnenblijven. Door de uitgekiende vormgeving raken kinderen niet snel uitgespeeld en blijft de fantasie geprikkeld.


Verantwoord speelplezier
De AXI speelhuisje van AXI zijn gemaakt van Cederhout. Grote voordeel van cederhout is dat het beschikt over een natuurlijke afweer tegen schimmels, houtrot en ongedierte. Doordat het gebruikte cederhout afkomstig is uit bossen met een verantwoord beheersbeleid zijn de AXI speelhuisjes ecologisch verantwoord geproduceerd.

Veiligheid
Alle AXI speelhuisjes beschikken over een CE-keurmerk en over een TÜV-normering. De AXI speelhuisjes zijn dus ontwikkeld en getest op veilig buitenspeelgoed speelplezier.

Montage van een AXI speelhuisje

AXI speelhuisjes zijn bijzonder eenvoudig zelf in elkaar te zetten. De AXI speelhuisjes zijn gemaakt van kant en klare, voorgeboorde panelen. Deze panelen zijn al compleet met deuren, ramen en dakbedekking afgewerkt en daardoor is de opbouw van het huisje eenvoudig en in korte tijd te realiseren. Doordat alle panelen zijn afgewerkt met een watergedragen beits is een verder afwerking niet noodzakelijk. Het spelen kan gelijk beginnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten